Wednesday, January 14, 2009

Cooking / Baking Book

Owh semalam saya g amik buku ni kat pos opis..
Poslaju dtg xde org kat umah.. kene g amik kat Pos Office KT..
Suke tgk buku ni.. Mcm mcam resepi ade..
Emm buatnye x tau lah...

And beli buku ni dapat FREE 1 year subscribe cooking book Taste of Homes.
Emm lupa nak snap pic poskad yg kene pos ke obersea tu utk dapatkan free subscription..
Tq P tolong g poskan..

Teringin nak buat tp umah aku ni oven x beli2..
En hubby saya tolong lah cepatkan beli dapur saya itu!!
Saya nak buat kek pun susah..
Nak attend kelas cupcake pun x pergi pergi lagi ni...
Bila lah ade free time nak attend ni..

Ni ha bukunye.. Kopak gak $$ aku beli ni..

Hard cover...

Bagusnya buku ni sb bleh amik satu2 resepi dia tu...
Siap kasik 2 plastik utk avoid water splash lagikk!! (jgn carik.. xde dlm gambar)

2 comments:

~*Dandelicous Princess*~ said...

Nyam nyam yummy!

p/s: Kak Syud kene tag :D http://dandeliciousprincess.blogspot.com/2009/01/ive-been-tagged-by-munie.html

K.Mazlina said...

beli mana buku ni? ok ke? try x lg resepi dlm buku tu?